Млин

      Млин високоякісного  помолу був побудований в 1997 році. Він являє собою шестиповерховий будинок, виконаний із цегли, має зерноочисне, розмельне й вибійне відділення. У млині встановлене технологічне встаткування, виготовлене по ліцензії швейцарської фірми "Бюлеp". Млин також оснащений системою автоматизованого керування технологічним процесом із застосуванням сучасної комп'ютерної техніки. Для контролю якості продукції, що виробляється, установлені прилади визначення білизни в потоці.


Основні технічні характеристики  млина:

  • Продуктивність розмеленого відділення - 150 тонн у добу.
  • Продуктивність: вихід 75% високоякісного борошна

      На території млинного комплексу діють допоміжні підрозділи, які дозволяють очищати, зберігати й доводити сировину до самого найкращого стану, що у свою чергу дає можливість одержувати борошно вищої якості.  


      Виробничий комплекс пропонує борошно найвищої якості, власного виробництва в такому асортименті:

Продукція

Якість

Примітка

Борошно
вищий сорт

 клейковина - 26-28
 ІДК - 75-80
 вологість - 14,6%
 білизна – 60

Обсяг будь-який

Борошно
перший сорт

 клейковина - 28-30
 ІДК - 85-90
 вологість - 14,6%
 білизна - 50

Обсяг будь-який

Борошно
другий сорт

 клейковина - 30
 ІДК - 100
 вологість - 14,6%
 білизна – 26-30

Обсяг будь-який

 

 

Висівки  

  Згідно ГОСТ

Обсяг договірний  

      Продукція провадитися відповідно до  дст і вимог ГОСТ. Якість гарантується.   

Наша компанія займається виробництвом високоякісної макаронної продукції з високоякісного борошна вищого сорту. Асортименти продукції постійно увеличуется й поповнюється всі новими й новими видами.   

     Асортименти представлений різними видами макаронов у фассованой тарі з різною вагою від 1 кг до 5 кг . За узгодженням із клієнтом упакування може бути змінена в ту або іншу сторону.  


     З харчових продуктів першої необхідності макарони по праву займають одну з лідируючих позицій. Їхня історія нараховує приблизно 8-10 тисяч років, стільки ж років історії оброблення пшениці людиною. Сьогодні історики визначають три сліди виникнення макаронів - цивілізації етрусків, арабів і китайців.

   Однак батьківщиною макаронів прийнято вважати Італію, тому що саме в Італії вони одержали широке поширення й стали переважати в щоденному раціоні.

      У Росії макарони з'явилися приблизно 200 років тому, в епоху Петра I, а в кінці 18 століття в Одесі з'явилася перша макаронна фабрика.

      Популярність цього продукту обумовлена в першу чергу його винятковою універсальністю:

  • висока поживність (у порівнянні з іншими виробами з борошна й крупи), внаслідок виготовлення із пшеничного борошна з більшим утримуванням білкових речовин;
  • гарна засвоюваність організмом. Цей фактор відіграє істотну роль, тому щомакарони використовуються в харчуванні всіх вікових груп населення;
  • легка развариваемость (до 10 хв.) спричиняється швидкість готування;
  • можливість готування різноманітних блюд;
  • тривалий строк зберігання (до 1 року);
  • доступна вартість макаронів робить їх соціально значимим продуктом: їх уживають у домашнім харчуванні, у харчуванні дошкільних установ, шкіл, лікарень, армії й т.д.

Спагеттини, букатини, абиссини, тортеллини...

     Якщо поглибитися в класифікацію макаронних виробів, то вони діляться на довгі (більше 20 див) і короткі, і мають 4 типи по вітчизняному Дст:

  • вермішель
  • локшина
  • трубчасті (це все, що нагадує трубку)
  • фігурні - всі інші (черепашки, зірочки, бантики й т.д.).

      Форм може бути безліч. У середньому, виробники роблять порядку 25-30 видів макаронних виробів. Серед них дуже популярні вермішель, черепашки, пір'я, спіральки, алфавіт.

      А от в Італії всі макарони діляться на сухі й сирі. Сухі висушують для тривалого зберігання, а сирі для негайного вживання в їжу. І сух і сирі ділять на наступні групи:

- довгі - длиннее 30 див. Спагетти, спагеттини (відрізняються товщиною), букатини й, властиво, макарони (відрізняються від спагетти тим, що усередині мають порожнина, як у соломки для напоїв), феттучине й лингине (довга локшина). Довгі іноді продають у вигляді гезд.

- короткі - пір'я (пенне), черепашки (абиссини), спирали (фуззини) і ін.

- дрібні - зірочки (стелине), кружечки (кампанелі) і т.д.

- з начинкою - тортеллини, равиоли (як пельмені).

- особливо більші - використовуються в основному для фарширування - лазіння (широкі пластинки, прошаровуються фаршем), канеллони (велика трубка), конкильони (дуже велика черепашка)

- різнобарвні - з різними рослинними добавками (шпинат, кропива, шавлія, перець, помідори, буряк і т.д.).

- з борошна грубого млива - дієтичні, сіро-коричневого кольори.

- з додаванням інших злаків - гречаного, рисового, вівсяного борошна.

- азіатські - скляна локшина із соєвого крохмалю або рисового борошна.

От такі, виявляється, існують «макаронні простори».


© miroshnikltd

Бесплатный конструктор сайтовuCoz